Contra la pobreza 45”

Compartir:
  

Etiquetes: , ,

Descripció:

Contra la pobresa és un spot que té com a objectiu visibilizar l’aspecte estructural que tenen la pobresa i l’exclusió social. Per a això, es busca interpel·lar directament a l’espectador, confrontant-lo davant els seus propis prejudicis, i convidant-lo a prendre consciència que la pobresa és una sèrie de circumstàncies que li poden esdevenir a qualsevol persona.

Amb aquest objectiu, Quepo ha realitzat per EAPN (European Anti Poverty Network) amb motiu el 17 d’octubre, Dia Internacional de l’Eradicació de la pobresa, un spot per a exhibició en sales de cinemes de tota Espanya, al llarg de la setmana de la pobresa.

Encara que aquests dies creix el percentatge de població en situació de vulnerabilitat i pobresa al nostre país, la ciutadania encara arrossega idees preestablertes sobre les causes i el perfil de les persones pobres i empobrides. L’actor Lluís Homar i el dibuixant Miquel Fuster són els responsables de donar-li cara i veu a aquesta realitat.

L’audiovisual ha estat rodat a Barcelona amb la col·laboració d’un equip de més de 30 professionals del cinema i d’empreses del sector audiovisual.