ANEM A LA PLAÇA

Compartir:
  

Descripció:

L’antic quiosc de premsa de la plaça, que durant tants anys ha estat tancat veient passar el temps, s’ha convertit en el Kiosk: les seves persianes s’obren de nou per a oferir un lloc on la gent del barri experimenta amb l’art i la creativitat.
La peça documental Anem a la plaça és el recull audiovisual d’una iniciativa comunitària, que acompanya tres processos d’investigació creativa en el Kiosk de tres grups diferents; una escola, un institut i un centre obert del barri. El Kiosk acull les propostes, fent-les partícipes de la plaça, des d’una visió de l’educació social que promou la presència i la veu dels col·lectius en l’espai públic.
La peça audiovisual recull imatges dels tres processos, compaginades amb entrevistes a diverses persones que han participat del projecte: els propis infants i adolescents dels centres socioeducatius, les professionals que els acompanyen en aquests, i les dinamitzadores de la cooperativa Circula Cultura, encarregada de dissenyar i dinamitzar el projecte Anem a la plaça.