Cantem El Botó Màgic

Compartir:
  

Descripció:

El Pot Petit, Dàmaris Gelabert, Xiula i Lucrecia entre altres grups i milers d’infants i joves van participar a ‘Cantem El Botó Màgic’

El passat 13 d’octubre la Fundació Aspasim va publicar el videoclip ‘El Botó Màgic’ protagonitzat per la companyia de conta contes i cançons formada per persones amb discapacitat intel·lectual greu de la Fundació Aspasim. En paral·lel, l’entitat va engegar la campanya ‘Cantem El Botó Màgic’ promovent que escoles, esplais, caus, instituts, famílies i grups de música s’aprenguessin la cançó amb el suport d’un tutorial i es gravessin cantant i signant la cançó per mostrar la implicació ciutadana en incloure la discapacitat. Fruit d’aquesta crida milers d’infants i joves han enviat els seus vídeos a aspasim/cantemelbotomagic.

‘Cantem El Botó Màgic’ és el videoclip col·lectiu en llengua de signes catalana que la Fundació Aspasim ha creat per al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat 2020 – 3 de desembre 2020

El 3 de desembre de 2020, Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Fundació Aspasim va publicar el videoclip col·lectiu ‘Cantem El Botó Màgic’ a les seves xarxes socials @fundacioaspasim.
Milers d’infants i joves de Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida apareixen a #CantemElBotóMàgic junt als principals grups de música infantil (Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Xiula, La Tresca i la Verdesca, Reggae per Xics, Vivim del Cuentu, Clams i Lucrecia) cantant una cançó en llengua de signes catalana per sensibilitzar entorn a la riquesa de la diversitat i com la societat pot facilitar la inclusió de les persones amb discapacitat.

El videoclip col.lectiu va aparèixer en mitjans com TV3 i Rac1, a més de la difusió que va tenir a les xarxes socials. A Youtube acumula gairebé 20.000 visionats https://youtu.be/M3yDfXNv1NM

Aquesta iniciativa ha rebut el suport de la Subdirecció General d’Escola Inclusiva de la Generalitat de Catalunya, el Consorci d’Educació de Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià – Sant Gervasi.