PROTESTA. El Festival de Vic

Protesta, és un festival internacional de cinema de crítica social que desitja ser activista i ajudar a transformar la societat a través del cinema. Ho vol fer en sentit constructiu, en positiu i de forma creativa, fent del festival una festa del cinema de denúncia.

Consideren que el cinema de denúncia és una eina molt potent d’expressió, que es dona a tot el món i que obre els ulls a realitats que moltes vegades ens són desconegudes.

El festival es basa en dos eixos:

-Projecció de cinema de denúncia: mostra de llargmetratges, concurs internacional de curtmetratges i cinema infantil amb valors.

-Activitats paral·leles relacionades amb el cinema i la denúncia (conferències, taules rodones, xerrades, masterclass o cursos per tal de completar la formació audiovisual amb tècniques específiques per a aquest gènere cinematogràfic).


Aposten per Vic com a seu del festival com una manera de descentralitzar l’oferta cultural a Catalunya. Així mateix, treballen perquè el públic de Barcelona i rodalies visiti el festival i, de pas, la comarca.

Podeu veure el programa complet aquí