Educomunicació Glocal: II seminari d’educació i comunicació per a la justícia global

Entre el 1 de febrer i el 15 de març, elParlante i Teleduca. Educació i Comunicació SCP, entitats col·laboradores del RetinES, ens proposen el II Seminari Educomunicació Glocal.

El seminari s’adreça a professionals que busquen atendre les necessitats detectades en la població més vulnerable, mitjançant projectes que utilitzen les sinergies entre l’educació i la comunicació. Aquests projectes es poden desenvolupar a diferents àmbits com ara la intervenció comunitària, l’educació formal / no formal i les polítiques públiques.

S’organitza en 3 mòduls a on ens mostraran, ensenyaran i comprendrem, el rol compromès de l’educomunicació o el que és el mateix, el nexe i el potencial transformador de la realitat de l’educació i la comunicació. Amb 12 hores de formació teòrica, 16 hores d’experiències pràctiques a partir de l’apropiació de diferents metodologies i 20 hores de treball pràctic, per dissenyar un projecte educomunicatiu el més acabat possible. En aquest enllaç trobareu tota la informació del Seminari.

L’educomunicació utilitza metodologies participatives que provenen tant de l’educació com de la comunicació, amb un objectiu de transformació social i cultural. El seminari pretén aportar eines a l’hora d’abordar la justícia global i la transformació de les comunitats locals. Les sessions ofereixen un acostament teoricopràctic per promoure i millorar les pràctiques educomunicatives a la ciutat de Barcelona.

Els tres mòduls tindran lloc a la Universitat Pompeu Fabra (M1 i M3) i la Fàbrica de Creació Fabra i Coats (M2), els horaris seran els divendres de 16 a 20h i els dissabtes de 9 a 13h. Inicien el 1 de febrer i finalitzen el 15 de març:

1r mòdul. Educomunicació interseccional i comunicació noviolenta.

2n mòdul. Experiències a Barcelona i al voltant del món.

3r mòdul. Educomunicació per a la justícia glocal aplicada al nostre entorn.


Preu públic: 90€ 

I ATENCIÓ! Preu per col·legiades i col·legiats del CEESC i participants als premis RetinES de totes les edicions: 50€


No us ho perdeu!

Tota la informació del seminari i inscripcions