EduCAC i RetinES: recursos per a projectes audiovisuals d’Educació Social

                             

RetinES i EduCAC han arribat a un acord de col·laboració molt especial en el que ens donarem suport mutu en diferents línies que compartim entre l’educació i l’audiovisual.

EduCAC es un programa d’educació en comunicació amb l’objectiu de promoure l’educació mediàtica en àmbits educatius formals i no formals. Un programa del Consell de l’Audiovisual de Catalunya en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

En aquest primer contacte hem detectat una disposició de recursos a tenir en compte  per aquelles persones o entitats de l’àmbit educatiu que volen realitzar un projecte audiovisual. En la línia, us recomanem els moduls instrumentals de l’EduCAC que ens mostren el que hem de tenir en compte per a l’edició d’un projecte audiovisual. Són vídeos didàctics amb l’objectiu de facilitar la implementació d’activitats pràctiques i projectes audiovisuals tan de tipus indivisual com col·lectiu o en equip, a través de formacions, dinàmiques o tallers. Hi trobareu, de manera clara i entenedora, els passos i recursos bàsics per crear continguts audiovisuals. Us convidem a fer-hi un repàs i què els tingueu en compte.

 

 Preproducció. Preparem el projecte

 

 

 

 Producció. Gravem!   

 

 

 

 Postproducció. Editem!

 

 

www.educac.cat