Ments Despertes i Posa’t a la nostra pell

Us presentem els concursos audiovisuals que han posat en marxa dues de les entitats col.laboradores del RetinES i el CEESC: Som Via i Inclús.

El programa d’acció social Ments Despertes, organitza la Tercera Edició del Concurs de Cinema Ments Despertes, en una convocatòria oberta a totes les escoles de Barcelona i rodalies. Els curtmetratges presentats han d’estar realitzats pels mateixos alumnes, han de tenir la finalitat de fomentar la seva creativitat i, sobretot, han de suposar un treball de sensibilització social entorn de la malaltia mental per eradicar estigmes i etiquetes, i afavorir la solidaritat.

L’entrega de premis es durà a terme a l’Auditori MediaPro el proper 28 de maig de 2020

El termini d’inscripció finalitza el proper 10 de març. Aquí podeu descarregar el full.

Per saber-ne més, aquí disposeu de les Bases.

Inclús i Arep, presenten el concurs “Posa’t a la nostra pell”, un concurs de curtmetratges amateurs on persones amb un tipus de diversitat funcional es posen a la pell d’una altra amb una diversitat funcional diferent i realitzen un curt. Les obres seleccionades entraran a concurs i es veuran projectades durant el Festival de Cinema i Discapacitat de Barcelona que tindrà lloc al CaixaForum el proper 29 de novembre.

El termini d’inscripció per participar-hi acaba el 15 de juliol.

Per saber-ne més, aquí disposeu de les Bases.