FESTIVAL INCLÚS 2021

La novena edició del Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona tindrà lloc del 23 al 30 de novembre del 2021 a Caixa Fòrum de Barcelona.

Com cada any, arriben amb l’objectiu de sensibilitzar vers la discapacitat a través de llargmetratges i curtmetratges de ficció, i documentals que tracten la diversitat funcional.  

Aquest any, amb una setmana intensa de projeccions,  es presentaran 31 peces audiovisuals les quals estaran subtitulades per a persones amb discapacitat auditiva i amb audiodescripció per a persones amb discapacitat visual. Entre les obres que es projectin, en trobarem quatre a mans de: Arep per a la Salut Mental, Fundació Joia, UEN  i Club Social Egara.

Un altra afegit… durant el festival, els acompanyaran alguns dels equips de producció de les produccions audiovisuals per poder pregunta’ls-hi allò que més us interessi!

A continuació una petita mostra audiovisual de tot el que podreu trobar:

– Mi vida después del fuego:

– El monstruo invisible:

Kupenda:

– Feeling througt:

– What?

A més a més, s’organitzaran tallers i activitats per treballar i sensibilitzar envers la diversitat funcional. Hi hauran tallers educatius un sobre salut mental i l’altre sobre inclusió, converses amb figures de l’àmbit cultural, cinema en signes i cinema per infants i joves, i un taller sobre la memòria olfactiva, perquè menuts i grans puguin gaudir d’un dia en família.

Gaudiu del tràiler de la 9è edició, i no espereu més! Reserveu ja les vostres entrades!

Us hi esperen a tots i totes!

Per a més informació: https://inclus.cat/