Els premis Retines tornaran el 2023

Tanquem l’any i venim amb canvis per les pròximes edicions. Des del 2016 fins al 2021, la participació en aquests premis ha estat de forma anual, però ara, tornem al format bianual com als inicis i la pròxima convocatòria serà al 2023.

A partir del 2023, cada dos anys s’obrirà la convocatòria als Premis RetinES per a totes aquelles organitzacions i professionals que treballen o utilitzen l’audiovisual amb fins socials: que eduquen, ens mostren, denuncien…

Tot i aquest canvi, la plataforma web continuarà activa i amb més continguts regulars. Portem sis anys consecutius en el creixement, la promoció i visualització de la web i reforçarem més tot aquest treball a partir d’ara.

Si coneixes audiovisuals concrets o material audiovisual d’esperit social d’interès per a educadores o educadors socials o altres professionals de l’àmbit social, crea un usuari al web de RetinES i penja’ls, col·laboraràs en l’objectiu d’aportar instruments i recursos audiovisuals per a un ús col·lectiu. Ens els pots enviar quan vulguis!

Anirem actualitzant la web a mesura que anem rebent vídeos. I a més, crearem continguts especials, continuarem amb la selecció de vídeos per temàtiques, promocions amb descomptes especials a festivals o esdeveniments afins a la filosofia de RetinES…

www.retines.net: hi contribueixes?