Tornen els Premis RetinES!

Els premis RetinES tornen aquest 2023 i arriben a la seva novena edició! Després de l’edició del 2021 es va decidir que fossin bianuals i aquest any, els premis RetinES presenten una novetat, una línia dedicada a les obres de denúncia o de presentació de projectes socials per part d’estudiants d’Educació Social: us agrada l’audiovisual? Voleu explicar la vostra història o la d’algú altre?

Aquest any, podreu participar d’una de les dues modalitats següents:

Reconeixement al millor projecte audiovisual en benefici de l’acció i/o activitat socioeducativa amb un premi de 600€: curtmetratges, documentals, projectes o altres tipus de treballs audiovisuals que tinguin en compte el fet, l’acció o activitat socioeducativa.

Reconeixement al millor projecte audiovisual realitzat per estudiants d’educació social, amb un premi de 300€: audiovisuals de màxim 2 minuts i pensats per difondre a les xarxes socials amb l’objectiu de presentar un projecte, o denunciar o criticar una situació o problemàtica social.

Enguany, poden presentar-se obres del 2020, 2021, 2022 i 2023.

No perdeu l’oportunitat de participar! I feu-ne difusió a qui creieu que pugui estar interessat/ada. Si voleu saber quines obres van guanyar les darreres edicions… feu click aquí per a descobrir-les!

Termini de presentació: entre el 20 de gener i l`1 d’abril 2023.

Consulta aquí les bases completes dels premis RetinEs 2023

A més a més… la comunitat RetinES segueix oberta!

A través d’un registre de 30 segons, podràs compartir material audiovisual ja existent que consideris oportú i motivador per a l’acció i l’activitat socioeducativa. Contribueix al recull d’obres, treballs, intencions, processos, recursos i projectes audiovisuals que ens puguin ser útils.