Projecte “Encaix”

Compartir:
  

Descripció:

El Projecte “ Encaix “ ha estat impulsat i organitzat per l’Ajuntament de Lleida a traves de la Regidoria de les Polítiques per als Drets de les Persones, del Centre d’Art Municipal la Panera i , conjuntament amb Animac Lleida.
En aquest projecte han participat 80 joves de la ciutat de Lleida, coordinats pels Educadors d’entorn municipals de cada barri : Balàfia, Secà de Sant Pere, Pardinyes, Magraners, Cappont, Bordeta, Mariola i Centre Històric. .

El vídeo clip, producte del projecte ha anant a càrrec del Jeroni Martínez, llicenciat en Belles Arts, que treballa entorn als processos creatius des de The-Color-Lab, juntament amb altres col·laboradors especialistes en diferents àmbits i disciplines relacionades.

Aquest projecte és una proposta que neix de la idea de l’encaix i connexió d’un mateix amb els diferents entorns en el qual es viu i conviu en qualsevol nivel: la família, les amistats, els centres educatius, el barri, la ciutat, la societat, l’entorn laboral….

El procés de treball va partir d’una reflexió per part dels participants, per valorar en quina part del projecte encaixaven partint de les seves motivacions personals, per aquest motiu es van realitzar diferents equips de treball:
l’equip dels dibuixants i pintors,
L’equip de dansa, hip hop i breakdance
.L’equip de músics, cantants i veus
L’equip esport urbà
L’equip de reporters,