RetinES 2021

Compartir:
  

Descripció:

PROJECTES AUDIOVISUALS PREMIATS

Hijras, les filles dels Kinnars, és un documental inèdit d’una comunitat de l’Índia que té més de quatre mil anys d’antiguitat. Desperta la curiositat per una realitat desconeguda però amb paral·lelismes constants en termes comuns relacionats amb el gènere.

Autora: Anna López Figueras (Anna Lofi)

 

Cantem El Botó Màgic, és un vídeo col·lectiu, pedagògic i molt participatiu. A través d’una cançó que ja s’ha fet popular a les xarxes, a les llars i a diferents espais. Aconsegueix l’objectiu de conscienciar d’una forma emotiva sobre la diversitat i la necessitat d’incloure les persones amb diversitat funcional.

Autors: Fundació Aspasim.

DIOM: Un nou relat sobre la dignitat, un documental complet on, a través d’un relat de com un grup de persones migrades que aconsegueixen deixar de fer venda ambulant per desenvolupar una cooperativa, visualitza el patiment i les dificultats que comporta estar en situació irregular.

Autors: Cooperativa Quepo

Aprenem cada dia, un vídeo molt dinàmic i pedagògic que incorpora una interessant mirada externa per fer notar el desconeixement de la societat vers l’autisme i els estereotips cap a aquestes persones. Es tracta d’uns vídeos breus que formen part d’una campanya de conscienciació sobre l’autisme en què s’explica tot el seu univers.

Autors: Associació Aprenem Autisme