Nedant a mar obert – Feina amb Cor

Compartir:
  

Descripció:

Aquest vídeo mostra les vivències de 5 persones que han participat en el projecte Feina amb Cor de Càritas Diocesana de Barcelona, que acompanya persones que estan a l’atur des de fa temps.

A través de les seves experiències expliquen el projecte, el que els ha aportat i allò que el fa diferent a la resta de projectes d’inserció laboral: l’acompanyament individualitzat i personalitzat en la cerca de feina.
L’objectiu està clar: trobar feina, però alhora també vetlla per a què les persones participants recuperin la confiança en elles mateixes, siguin vàlides laboralment i puguin estar en condicions d’igualtat en un procés de selecció.

Aquest projecte es basa en el binomi feina-cor: fer molta feina amb molt de cor. El suport en la cerca de feina sense cor, no funciona; i el cor sense un acompanyament professional, tampoc. Aquesta filosofia es materialitza amb petits gestos que, si bé poden semblar superflus, són essencials a l’hora d’aconseguir l’èxit laboral. Aquest acompanyament pot anar des de pagar un tint perquè la persona doni la millor imatge possible en una entrevista o bé proporcionar unes sabates adequades pel lloc de treball que ha d’ocupar la persona en qüestió.