CONCURS DE CINEMA MENTS DESPERTES: Una ment creativa és una ment desperta

Compartir:
  

Descripció:

Avui us fem difusió del CONCURS DE CINEMA MENTS DESPERTES.

La pandèmia COVID-19 ens posa a prova dia a dia. A tots nivells hem de reinventar-nos, des dels nostres hàbits més quotidians fins al treball, la cultura o l’educació. És davant aquesta situació que al Grup SOM VIA decidim organitzar en aquesta Tercera Edició un Concurs de Cinema online i fer una aposta que abordi, més que mai, temes de salut mental i emocional. També volem ser aparador de mirades joves davant els efectes i conseqüències dels canvis socials, en especial els que viu l’alumnat de tots els centres escolars de Catalunya.

Promoure la realització de curtmetratges sobre tot allò que pugui suggerir el concepte ment desperta. Aquest és el propòsit del Concurs de Cinema Ments Despertes, un esdeveniment obert a l’alumnat que vol trencar amb els estereotips entre joves, com els que giren al voltant de la salut mental.

Un jurat expert en cinema i en salut mental escull els millors curts realitzats d’entre les escoles i centres educatius participants de Barcelona i rodalia. Valoren el seu missatge educatiu, originalitat, creativitat i realització.

El Concurs de Cinema Ments Despertes és un esdeveniment actiu i compromès, conduït per primeres i actuals figures de la pantalla i que genera un munt d’emocions i participació, així com un èxit de públic.

Dates clau:

  • 9 de Març 2021. Data final inscripció. Ja estan obertes, us esperem!

  • 9 d’Abril 2021. Data límit lliurament obres (Per correu postal, amb les autoritzacions de drets de filmació i llicència musical, a Grup SOM VIA C/Natzaret 119-129; 08035 Barcelona).

  •  27 de Maig 2021. A les 10 h celebrem l’Acte de Lliurament de premis en streaming!

 Aspectes importants:

  • La temàtica de la filmació ha de tenir relació amb el que pugui suggerir el concepte “Salut Emocional” i “Salut Mental”.

  • El curtmetratge ha de tenir una durada d’entre 1 i 8 minuts, inclosos crèdits.

  • Cal que no hagi estat presentat a convocatòries anteriors d’aquest Concurs.

  • Les obres seleccionades es projectaran en l’acte de lliurament de premis.

  • Interessants premis i experiències per als nostres guanyadors.

Més informació, bases i inscripció a:

No us ho perdeu, és una experiència de vida.

Animeu-vos a participar!