Catifa vermella pels premis RetinES 2017

Per segon any consecutiu, les peces audiovisuals premiades al RetinES es presentaran en el marc de la mostra Miradocs. Serà el proper divendres 19 de gener a les 19:30h a la Casa Elizalde de Barcelona.

Les peces guanyadores del RetinES 2017 i que es projectaran són:

 

SOMATICHE

Realització: Gem Bernadó. Catalunya, 2015- 54 mins. 42 s.
Sinopsi: Documental realitzat en col·laboració amb el Centre Penitenciari Quatre Camins en el que es mostra el treball al voltant de les emocions i la presa de consciència de l’estat amb quatre interns del centre, a través de l’hipoterapia.

 

SOMNIS I DRETS

Realització: Escola Collasso i Gil. Col·laboració musical: Grup La Llama i Andreu (DJ Lámina). Catalunya, 2016 – 3 mins. 7 s.
Sinopsi: A partir de la visualització del documental “Camí a l’escola”, els professors i alumnes del Collasso i Gil, al barri del Raval, treballen els paral·lelismes amb els protagonistes d’aquell documental, posant en valor allò que té el barri on viuen.

 

 

PAIDÓS

Realització: Fundació Pere Tarrés. Projecte Paidós: Cáritas Diocesana de Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés. Catalunya, 2016 – 6 min. 25 s.
Sinopsi: Amb elements senzills i plens d’originalitat aquest documental ens apropa a un projecte d’acompanyament a famílies al barri de Roquetes.

 

LA LLUNA, LA PRUNA

Realització: El Botó Màgic. Projecte: Aspasim. Catalunya, 2017 – 1 mins. 6 s.
La companyia de contacontes El Botó màgic, formada per persones amb discapacitat intel·lectual, ens canten a través de llenguatge de signes i pictografies La lluna, la pruna, mostrant-nos que una cançó pot ser transmesa des de l’emoció i a través d’altres elements de comunicació.

 


Barcelona Espai de Cinema, entitat que organitza el Miradocs, col·labora com a part del jurat dels premis RetinES. Aquesta mostra centra el seu interès en què el públic pugui compartir l’experiència del visionat del film amb la presència dels autors o autores. Pel que fa a les propostes premiades al Retines, comptarem amb la presència de les seves creadores, creadors i participants.

Programació de la sessió especial de RetinES al Miradocs i fitxes tècniques dels vídeos

Tota la programació al blog de Miradocs  / Casa Elizalde C/ València, 302,Barcelona. Metro Passeig de Gràcia (línies 3 i 4) | Diagonal (línies 3 i 5)

No us perdeu ni la cita ni la mostra!