Que són i com participar als Premis Joves RetinES?

En aquesta edició del 2019, els Premis RetinES incorporen una nova línia destinada a joves de 18 a 30 anys que vulguin participar a través d’un vídeo fet amb el mòbil i amb missatge, que denunciï una situació o problemàtica social.

S’acceptaran curtmetratges, documentals o altres tipus de projectes audiovisuals amb una durada màxima de 2 minuts i que estiguin allotjats a Vimeo o YouTube. Pot ser, per exemple, un discurs personal tipus “youtuber” en què s’exposin opinions, emocions o sentiments (sobre qualsevol temàtica que pot preocupar el col·lectiu  jove) o un curt sobre el barri, l’escola o el grup d’amics i amigues. Inclús pot ser una narrativa de ficció o que expliqui una història real sobre persones o comunitats.

Per decidir el projecte guanyador, el jurat tindrà en compte criteris de realització tècnica, qualitat narrativa i originalitat. No obstant això, el principal element valoratiu serà el contingut del missatge que transmetrà el vídeo.

Bases dels Premis Retines 2019

Instruccions per participar-hi:

1. Primer de tot puja el teu vídeo a Youtube o Vimeo.

2. Registra’t a la comunitat en 30 segons i ja pots participar a la comunitat RetinES.

Registra’t aquí

3. Una vegada registrat, pots pujar-hi el teu vídeo.

Puja el vídeo

És molt fàcil!

T’apareixerà un menú en què cal omplir totes les caselles. En el cas del Premi Jove, però, només necessitem les dades del primer apartat. Escriu la paraula mòbil entre parèntesis, davant del títol.

Així és com ho has de fer: